Beukenhaag vervoeren

Het is belangrijk dat beuken tijdens het vervoeren goed afgedekt worden om uitdroging te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de wortels van de beuken goed verpakt zijn zodat ze tijdens het vervoer geen schade oplopen. Komt u de beuken met een open wagen of aanhanger ophalen, dan is het raadzaam een afdekzeil mee te brengen!

Beukenhaag bezorgen aan huis

Als u niet in de gelegenheid bent om de planten op onze kwekerij te komen afhalen, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze bij u aan huis te bezorgen. In een groot gedeelte van Nederland en België hebben wij regelmatig een bezorgronde. Door de bezorgingen in een bepaalde regio te combineren kunnen wij tegen een zo aantrekkelijk mogelijk tarief de planten bij u aan huis bezorgen. Wij bezorgen meestal op zaterdag.

We geven een dag van te voren aan hoe laat u de planten op de bezorgdatum kunt verwachten. Als uw woonplaats niet in onze bezorgronde valt dan laten wij een transportbedrijf de planten bij u bezorgen, de beuken worden dan ook zodanig verpakt dat ze niet uitdrogen.

Heeft u vragen? neem gerust contact met ons op.

Foto’s van onze boomkwekerij

  • planten_mei_2011,8
  • kwekerij_okt.nov.2012_038
  • kwekerij_okt.nov.2012_033
Bekijk onze foto pagina
Kees en Jose Daamen